de Rode Muur

Plakplek voor lovende, kritische en leerzame boekbesprekingen

Joost Zwagerman – Zes sterren

Zes sterren ZwagermanEen roman over zelfmoord.

Zes sterren van Joost Zwagerman is een zeer matige roman. Zelfmoord is uiteraard erg, maar het onderwerp levert niet per definitie een goede roman op. Zelfs niet als je zo goed zinnen aan elkaar schrijft als Zwagerman.


Update 17 december 2015: ik heb de recensie aangepast, nadat Zwagerman eerder dit jaar uit het leven stapte. Mijn mening over het boek blijft gelijk, al heb ik het niet herlezen. Maar de licht-sarcastische toon over zelfmoord in mijn recensie vond ik minder gepast.


 

Dit vinden jullie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Besproken boek

Titel:

Schrijver:

Uitgever:

ISBN:

Vertaling:

Vind je de Rode Muur leuk?

Dan wil je misschien wel een klein bedrag doneren. Bijvoorbeeld voor een kopje koffie.

Bedrag